top of page

Adatvédelmi Szabályzatunk

Verzió: 2017/12 - A következők vállalkozásokra érvényes: Auras Fireprotection Kft., ECC srl. (tűzvédelem, sprinkler, tűzcsapszekrények, tűzoltó tömlők)

 

A TCC Csoport nagyon komolyan veszi az ügyfelek belénk vetett bizalmát. Ezért Önnek tudnia kell, mi történik az adatokkal, amelyek a velünk való kapcsolatfelvétel keretében hozzánk kerülnek. Nagyobb projektek esetén mindenképpen megkérjük Önt arra, hogy a projektre vonatkozóan adjon le adatvédelmi nyilatkozatot. Egyéb esetben a mindenkori aktuális, a partnercégeink honlapján megtalálható adatvédelmi nyilatkozat a kötelező érvényű.

1. Adatvédelem

A személyes adatokat annak az országnak az adatvédelmi szabályozása szerint dolgozzuk fel, amelyben a szolgáltatást nyújtó vagy a projektet végrehajtó TCC Csoport partnercége székhellyel rendelkezik.

2. Felelősség

A TCC Csoportot az ügyvezetők, Alf Martienssen és Martienssen Mária képviseli.

 

3. A jelen adatvédelmi nyilatkozat a weboldalunk vagy egyéb internetes megjelenés látogatására vonatkozó területi korlátozásai

Az adatvédelmi nyilatkozat kizárólag az általunk létrehozott saját tartalmakra vonatkozik. Harmadik féllel való esetleges kapcsolódásokra kifejezetten nem vonatkozik.

 

4. Személyes adatok gyűjtése tájékoztató jellegű használatra

Amennyiben az internetes oldalainkat bejelentkezés nélkül látogatja, a weboldal látogatásának lehetőségéhez a böngésző által átadott adatokon kívül nem gyűjtünk személyes adatokat. Ezeket nem tároljuk vagy dolgozzuk fel újra. Kizárólag személytelen és adatoktól független felhasználói statisztikát készítünk.

Regisztrációhoz kötött oldalak esetén rendszerint további személyes adatokat kell megadni, amelyeket a mindenkori szolgáltatás nyújtásához használunk. A személyes adatokat, például az e-mail címet vagy a címet azonban kizárólag abban az esetben tároljuk, ha azt egy regisztráció, felmérés, értékelés vagy szerződés végrehajtása keretében rendelkezésünkre bocsátja (közvetlen díjkivetési elv).

Ahhoz, hogy harmadik fél ne férjen hozzá a személyes adataihoz a kapcsolatot az aktuális technikai lehetőségek szerint titkosítjuk. Az informatikai szolgáltatóinkkal megfelelő adatvédelmi szerződéseket kötöttünk.

Ezen kívül a közvetlenül rendelkezésre bocsátott adatokat a következő területeken használjuk:

  1. Az adatokat levelezési célra használjuk, beleértve a közös projektekhez kapcsolódó kapcsolatfelvételt is.

  2. A címadatokat arra használjuk, hogy alkalomadtán tájékoztassuk Önt termékeinkről és szolgáltatásainkról, valamint az újdonságokról és elektronikus úton vagy telefonon felvegyük Önnel a kapcsolatot.

 

5. Továbbadás harmadik fél számára

 

  1. Munkánk megkönnyítésére az Ön érdekében bizonyos körülmények között előfordulhat harmadik féllel folytatott adatcsere. Amennyiben egy esetleges jövőbeli együttműködés és/vagy kapcsolatfelvétel céljából rendelkezésünkre bocsátja az adatait, jogunkban áll ezeket az adatokat a kapcsolt vállalkozások vagy beszállítók számára továbbadni. Szerződés szerint az említett vállalkozások egyike sem jogosult az adatokat továbbhasználni, kivéve egy projekthez vagy megbízáshoz. Ezért adatait messzemenően nem azonosítható módon adjuk tovább.

  2. Az adatok törvényileg szabályozott intézmények számára történő továbbadása esetén nincs lehetőségünk megakadályozni az adatok továbbadását, azonban megpróbáljuk azonosíthatatlanná tenni.

  3. A személyes adatokat harmadik fél számára vagy az adatbiztonságra vonatkozóan kevésbé szigorú követelményekkel rendelkező országoknak nem adjuk tovább az Ön beleegyezése nélkül.

6. Visszavonás

A személyes adatok használatát vagy továbbadását, valamint az adatok törlését (projekt esetén ezzel a garancia is megszűnhet) e-mailben a jövőben velünk szemben bármikor visszavonhatja.

7. Adattárolás időtartama

A személyes adatok tárolásának időtartama az együttműködés fokától függ, azonban rendszerint max. 6 hónap, ha nem a garanciakövetelményeket érintő projektadatokról van szó.

Szerződéses együttműködés esetén a törvényi megőrzés időtartamának és a tájékoztatási kötelezettségek teljesítése céljából, valamint az együttműködéshez a jövőbeli projektek keretében az adatokat az együttműködés befejezését követően is tároljuk.

bottom of page